Komkommersalade

Deze heerlijk lichte en gezonde salade kun je het beste gelijk na de bereiding opdienen, maar het leuke ervan is dat je ze eigenlijk langer kunt houden.

Zet daarvoor de overgebleven salade in een grote schotel, zodat elk stukje komkommer in de azijnmix zit.

Bedek en zet het een nachtje in de koelkast en je zult merken dat de komkommers echt die heerlijke azijn-dille smaak hebben opgenomen. Maar je komkommers zullen nog steeds fris zijn en heerlijk smaken. Geniet ze!

Komkommersalade
Print

Komkommersalade

Prep Time 10 minutes
Servings 2 Porties
Author Peter Mulder

Ingredients

Wat je nodig hebt:

  • 2 komkommer
  • 2 wortel
  • 2 el fijngehakte dille of basilicum
  • 2 el rijstazijn
  • zout en peper

Instructions

  1. Schil en snijd de komkommer in blokjes. Voor dunne plakjes gebruik je een kaasschaaf.
  2. Doe de komkommer in een grote kom.
  3. Voeg er de fijngehakte kruiden, rijstazijn aan toe.
  4. Breng op smaak met zout en peper.

Eet smakelijk

GRATIS EMAIL PALEO CURSUS


Door deze cureboekensus zal je elke dag zin hebben om paleo recepten te maken en te eten!  En je zal meer energie krijgen, gezonder worden, en vrolijker zijn. Wereldwijd zijn al miljoenen mensen je voor gegaan en hebben de vele voordelen ondervonden. Nu kan jij ook makkelijk de paleo levensstijl volgen door mijn cursus. 


Ja ik doe mee


 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: