De basis voor een avocado smoothie

Dit is een hele goede basis voor een avocado smoothie. Je kunt ook nog meer fruit toevoegen aardbeien, framboos of mango zijn een hele lekker toevoeging aan dit recept.

Je kan ook heel goed 1 of 2 tl cacao toevoegen om er een chocoladeachtige smoothie van te maken dan zijn pruimen of dadels hele combinatie.

Varieer gerust met deze smoothie en vind zo jouw lekkerste combinatie. Zelf doe ik vaak er 1 pruim en 2 dadels en 2 tl rauwe cacao poeder en soms nog een stuk pure chocolade (80%) er bij dat is echt smullen geblazen.

Deze smoothie eet ik dan als ontbijt dan heb ik lang geen behoefte aan eten. Ik eet de rest van de dag geen eten meer waar suikers in zitten. Want ik wil nog wat kilo’s afvallen.

 

Ik gebruik liever een appel dan een banaan omdat ik graag mijn groenten en fruit in het seizoen koop en uit Nederland.

Als dat niet kan dan probeer ik het zo dicht mogelijk bij Nederland te kopen omdat het gezonder, verser is en minder schadelijker is voor het milieu.

 

 

 

GRATIS EMAIL PALEO CURSUS


Door deze cureboekensus zal je elke dag zin hebben om paleo recepten te maken en te eten!  En je zal meer energie krijgen, gezonder worden, en vrolijker zijn. Wereldwijd zijn al miljoenen mensen je voor gegaan en hebben de vele voordelen ondervonden. Nu kan jij ook makkelijk de paleo levensstijl volgen door mijn cursus. 


Ja ik doe mee


 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: